Thursday, 31 March 2011

persimpangan

Assalamualaikum semua!

yeah i'm back

After a long time i keep myself MIA finally i come to meet you guys again.
so amacam rindu sama aku tak?
baik kome kata "iya!" kalau tak nak kena pelekung dengan tangan aku yang comel ni.

Aku teringin nak tau kome pernah tak berada dalam keadaan dilema.
tak pun di persimpangan jalan?
and i'm pretty sure that all of you ever face this situation.

just like a man in this photo


Oke inilah keadaan aku sekarang.
berada di persimpangan sampai dah tak tahu which way that i should take.
nanti silap langkah padah menanti.
but if i'm not start moving now until then i don't know the ending.
agagaga~

Haish nasib baik aku dikurniakan dengan hati batu.
jadi susah nak lebur.
bukan tak lebur langsung pun sebab batu boleh dileburkan dengan asid yang terdapat dalam perut kita.

Macam mana nak tahu mana pilihan yang terbaik eyh
adakah dengan perlu melakukan solat istikharah?
hurmmm let me think until tonight.
kiranya kalau aku tidur tu nampak sangat dah malas nak fikirkan.
btw,ada sesiapa daripada korang yang tahu macam mana nak pulihkan dua pihak yang bertengkar?
sebelum ni aku ada baca MASTIKA bulan Mac.
tajuk article tu buah kembar boleh baikkan hubungan yang keruh.
gitulah gamaknya tajuknya.aku tak ingat sangat pun.
tu sebab sejarah tak pernah dapat A+
(-_-)"
tak pun ikut cara Rasulullah.
ermmm problemnya sekarang nie aku pula tak reti nak menipu.
sheesh!
parahh parahh

Huarghhhhhhh sudah ngantuk aku nak rangka entri ni.
oke dokie my lovely lover.
muah xoxo
see ya next time
(^.^)v

as-salam.


2 comments:

farhanaDr said...

Saya paling tak reti jadi orang tengah.. Adalah lebih elok kalau mereka dua pihak bertentang mata dan bagi tahu apa sebenarnya masalah, itu lagi mudah dan effisien.. :)

N.A.Z said...

hehehe terima kasih untk cadangan tu tp yg pasti benda tu takkn jadi sebb dey all sendiri yg cari pasal sapa suruh.