Friday, 19 October 2012

Saturday, 13 October 2012

where i starts the journey

Assalamualaikum dears!!!
long time no see and i'm pretty sure lot(maybe) of you miss me!hekhekhek

Oke sebenarnyakan banyak yang aku nak ceritakan.banyak sangat-sangat kisah yang berlaku sepanjang hampir tiga bulan aku hidup dekat sini.and im getting used of it.alhamdulillah.and insyaAllah aku try untuk spill it out.hehehe

dan tak sangka aku nakkan ampai ke penghujung semester satu.hewhewhehwhew tak sangkanya cepat sangat masa berlalu.

oppps!
aku pakai cakap je introduction kan,tapi tak sebut pun kat mana aku belajar.
well now,i,Nur 'Ainaa' Zulkifli is now officially being a POLISAS student!
:D

what and where?
POLISAS stands for politeknik sultan haji ahmad shah,kuantan pahang

makanya,sekarang ni aku jadi warga pahang untuk 3tahun!!!
yeay kalau tak ada aral melintang la 
:)

apa kata kalau aku letak gambar aje.aci tak? >.< aku malas nak cerita..biar gambar yang bercerita


can u see that??!


geng-geng PRS


masterchef POLISAS


classmates 


jamuan hari raya DEC


jadi master of ceremony for speakers corner


kawad


last day at aman sari resort,pantai sepat


jadi debator tak bertauliah XD


sebahagian aktiviti aku sepanjang hidup dekat sini.tu je kot..aku malas nak taip lagi.can i?hahaha

oh ye tengok lah video ni..video yang dibuat oleh abang LU APA HAL? semasa dekat kem prs