Friday, 2 December 2011

hutang kepada Zai

Assalamualaikum

Oke,entri ini adalah hutang kepada persoalan Zai.tadi chatting dengan dia then dia tanya kenapa letak link blog dia dekat TYPES OF PISANG.

Well,aku tak nak letak ko kat TANDAN PISANG sebabnya ko bukan siblings aku.kalau diikutkan analogi,tandan tu macam adik-beradik seibu sebapa.bagi akulah.hehehe that's why aku tak letak kat situ.then aku letak la link ko kat TYPES OF PISANG sebab pisangkan ada banyak jenis.antara pisang yang aku tau pisang tanduk,pisang emas,pisang...........oke aku pun dah lupa pisang apa lagi yang ada.heh~tapi yang pasti setiap kali raya mak aku dengan aku pasti buat kerepek pisang.heh~out of topic jap

Hah mesti ko wonder kenapa PISANGkan?heh sebab nama blog aku kan BANANA THE MERMAID.tak ke pelik kalau tetiba aku tulis situ TYPES OF DURIAN.wait!durian ade jenis ker???haish tu la padahnya reti makan ajer.eh,tapi ko jangan pula fikir macam ayeemayam yer..blog aku bersih tau :) 

K la aku rasa nie je kut.and sila bangga tau jawapan untuk soalan ko nie panjang.jawapan untuk exam sejarah pun tak sepanjang nie tau :)

bye bye.end of story.muwahahaha

3 comments:

Syat0za Zai said...

jawapan untuk sejarah aku lagi panjang la derr.nguahaha


ohh, gitu..oraite2 :)


*komen aku pendek ke kot..huu~

*letakkan aku dalam "pisang goreng panas"!! kah3
xyah ler :)

N.A.Z said...

tau ler ko pndai sejarah kn.

ko nk tukar tmpat ker pula??

huhuhu

Syat0za Zai said...

xpe lah..terima kasih je lah,..harhar