Wednesday, 11 April 2012

10 / 11 APRIL

Assalamu'alaikum

Aha!ada apa dengan dua tarikh berkenan?well,dua-dua merupakan tarikh penting.satu,penting dekat keluarga aku and another one,penting dekat keluarga besarku serta kepada negara.

Yeah!aku malas nak type panjang-panjang.nanti ada orang tu bantai aku sebab entry panjang macam nak buat tesis phd.tapi tak per.korang doakanlah agar aku dapat buat tesis PhD dimasa aku dewasa nanti :)

Oke,staright to the point babeh!

10 april 2012


to:>

beautiful lady in my life,Pn Ishah Mat Shah.

Happy Birthday
You are very special
And you deserve the best
I wish you a wonderful life
Filled with love and happiness

sorry mama no present for your birthday.tapi tak per.hadiah kasih sayang pun dah cukup,kan mama?eheheh~

11 april 2012


Seperti yang diketahui umum(kalau tak tahu tu melampau) hari ni merupakan hari pertabalan Yang Di-Pertuan Agong yang ke-14,Tuanku Abdul Halim Mu'adzam Shah untuk kali yang ke-2.dalam sejarah dua kali negara berada dibawah tampuk pimpinan Baginda.masa kali pertama tu  pada tahun 1970 ketika berusia 42tahun.agak muda untuk waktu tu tapi sekarang takhta tu dipegang oleh mantan Yang di-Pertuan Agong ke-13.dan untuk kesekian kalinya,Agong kita menjadi ketua negara kepada anak bekas PM ketika itu,Datuk Seri Najib Tun Razak.yeay,sejarah tercipta!

Yang di-Pertuan Agong dalam perjalanan ke balairong seri.diketuai oleh Datuk Paduka Maharajalela:Azuan Effendy Zairakithnaini

DAN

sekalung tahniah kepada pak cik Wan kerana berjaya mengepalai majlis yang begitu penting kepada negara.we(teraktakTak-ians) proud of you! 

*heh maaf agak bangga sekejap :)*

TIDAK DILUPAKAN JUGA

petang tadi,about 4.30pm ada gegaran tsunami berlaku dekat kepulauan Asia tenggara(near-by to acheh especiallly).doakan agar semua saudara kita semuanya selamat.itu petanda bahawa kiamat sudah dekat.

as-salam.

2 comments:

Tiara Fazlin said...

selamat hari jadi mak! sobs u buat i homesick la gini..i want my mummy T__T

N.A.Z said...

huhuhu sedih hati saya tgk keadaan akak ni.apa kata kalau akak bawak mama akak ke ireland aje.kan senang..huhuh